• Modelare beton si metal

  Multumesc.

  As mai avea o intrebare:

  Pentru calculul structurii folosesc Robot. Cum pot exporta mai usor modelele (sa-mi retina proprietatile elementelor-sectiuni metal si beton; materiale; etc), astfel incat la detaliere sa nu fiu nevoie sa refac geometria structurii ? 

 • Lungime maxima si marci

  Multumesc. Asta cautam.

 • Modelare beton si metal

  Buna ziua,

  Presupunand ca am o hala metalica la care am facut modelul( profile+imbinari) in Advance Steel si i-am pus si fundatiile( izolate, legate intre ele cu grinzi de echilibrare, peste care am o placa de beton). Cum procedez sa obtin toate desenele ( pt metal si otel) ? Modelul fiind in Advance Steel partea metalica o scot prin metoda deja cunoscuta. Insa cum fac cu betonul ? Cofraj + armare ?

  Aceeasi situatie daca as fi facut un model al unei structuri de beton in Advance Concrete, dar continea si elemente de metal... cum procedez in acest caz cu detalierea ?

  Multumesc.

   

 • Lungime maxima si marci

  Multumesc. Fara sa fac aceasta operatiune cu Numerotarea, nu exista undeva o bifa care sa ma atentioneze ca bara pe care vreau s-o creez mai exista in alta parte si are marca X ?

 • Lungime maxima si marci

  Buna ziua,

  Folosesc Advance Concrete 2015. As vrea sa stiu unde gasesc optiunea ( pornit/oprit) pentru lungimea maxima a barei de armatura.

  Deasemenea as vrea sa stiu cum fac ca programul sa-mi recunoasca barele care au aceeasi lungime si forma, deci aceeasi marca. In situatia actuala marcile, chiar daca barele sunt la fel, nu sunt aceleasi.

  Multumesc.

GRAITEC Services
Training
Consultancy
Development
Free Trial
GRAITEC Products
Advance Design
Advance Workshop
Advance BIM Designers
PowerPack for Revit®
PowerPack for Advance Steel
Autodesk Products
Collections
Subscriptions
Cloud services
Advance Steel
Revit®
Autocad®

GRAITEC GROUP 2018 | WE'VE UPDATED OUR PRIVACY NOTICE - Click here to find out more about how we collect, store and handle your personal data and your rights.