• Modelare casa P+1E structura in cadre

  Am modelat o casa P+1E struct in cadre.La ultimul nivel am pus un panou pe care am generat incarcarea din zapada + o greutate permaneta 0.6kN/m ca fiind incarcarea dintr un planseu de lemn si sarpanta.
  1.Nu stiu daca am considerat bine incarcarile asa iar daca analiza facuta este corecta
  2.Cand calculez ariile de armatura (doar pt unele grinzi si stalpi) imi afiseaza erori de fisurae,iar la grinzile selectate (pt calculul armaturii) nu pot vizualiza armarea

  Fişier ataşat: Untitled_4.jpg

 • Planul de lucru

  Cand apas ALT+3 pentru vederea de sus nu imi afiseaza vederea de sus pentru ca planul de lucru este orientat invers (perpendicular cu vederea de sus). Dupa cum puteti vedea in imaginea pe care am atasat-o conform sistemelor de axe din stanga jos ar trebui sa vad planul de lucru dupa cele doua directii OX si OY(adica sa il vad de sus) in schimb se vedea doar una din cele doua directii (ox) cealalta directie fiind orientata in planul XOZ, nu stiu cum pot schimba asta.

  Fişier ataşat: Untitled_3.jpg

GRAITEC Services
Training
Consultancy
Development
Free Trial
GRAITEC Products
Advance Design
Advance Workshop
Advance BIM Designers
PowerPack for Revit®
PowerPack for Advance Steel
Autodesk Products
Collections
Subscriptions
Cloud services
Advance Steel
Revit®
Autocad®

GRAITEC GROUP 2018 | WE'VE UPDATED OUR PRIVACY NOTICE - Click here to find out more about how we collect, store and handle your personal data and your rights.