• Instalare Advance Steel 2013 + SP1 si SP1 Hotfix

  Buna ziua,

  Am instalat Advance Steel 2013 si apoi am incercat sa instalez SP1 si SP1 Hotfix, dar cand redeschid programul imi apare acea fereastra care ma informeaza ca au aparut cele doua updateuri. Se pare ca cele doua updateuri nu se instaleaza corect. Ce este de facut?
 • BUCLA CAPAT PARAPET

  Buna ziua,

  As vrea sa creez o bucla de capat pentru un parapet de scara, dar programul imi taie mana curenta in dreptul ultimului montant si nu mai face bucla. Care credeti ca poate sa fie eroarea? Mentionez ca distanta de capat pana la montant este de 200 mm. 

 • Guseu central

  Buna seara,

  As vrea sa creez un guseu central pentru o intersectie de 3 contravantuiri (cum se vede in captura atasata). O pot crea cu noduri predefinite sau trebuie sa creez guseu manual?

  Multumesc

  Fişier ataşat: Capture_0.PNG

 • Numerotare selectiva

  Buna ziua,

  Am creat un model mai complex si as vrea sa numerotez ansamblele in functie de elementul principal, de ex: coloane: de la 100, traverse: de la 200, contravanturi de la 400 samd. Cum as putea sa realizez acest lucru?

GRAITEC Services
Training
Consultancy
Development
Free Trial
GRAITEC Products
Advance Design
Advance Workshop
Advance BIM Designers
PowerPack for Revit®
PowerPack for Advance Steel
Autodesk Products
Collections
Subscriptions
Cloud services
Advance Steel
Revit®
Autocad®

GRAITEC GROUP 2018 | WE'VE UPDATED OUR PRIVACY NOTICE - Click here to find out more about how we collect, store and handle your personal data and your rights.