• Definirea elementelor prefabricate

  Buna ziua,
  daca vreau sa realizez structura din elemente prefabricate, ca sa fiu putin mai specific va trimit o poza cu stalpii pe care ar trebuii sa ii realizez, cum pot realiza o asemenea sectiune pentru stalpii prefabricati, nu am nevoie ca si consola sa porneasca de la baza si sa ajunga pana la varf, ci doar cat ar trebuii sa fie acolo pe desen. Am intrebat cum fac fara sa intreb daca se poate face, daca nu se poate face, exista cumva o librarie care sa contina elemente prefabricate, ce am in meniul de predefinire a stalpului la sectia de prefabricate nu ma prea ajuta.

  Va multumesc anticipat

  Fişier ataşat: 00000204_medium.JPG

 • Nu pot lansa Advanced Concrete

  Am Autocad 2010, am avut 2012, am incercat si pe 2011 si nu pot nici cum pornii Advanced Concrete, se instaleaza acum fara nici o eroare, am incercat si cu patch de sp1 si fara patch, acelasi rezultat, nu se deschide programul.

  Programul a functionat, dar dupa o reinstalare a autocadului a refuzat efectiv sa mai functioneze, a functionat pe platforma Autocad 2011.

  Mentionez din nou, programul nu da eroare la initierea programului, nu se deschide efectiv, dupa dublu click nu se intampla nimic, nu am pornit firewall, am drepturi de administrator, am incercat sa ii dau si cu run as admin, acelasi rezultat.
 • eroare la instalarea Advance Concrete

  Am incercat deja de nenumarate ori sa instalez sa reinstalez, nu vrea nici cum, ma lovesc mereu de aceasi eroare.

  Trebuie setat ceva si nu imi dau seama? Kitul de instalare e luat astazi de pe site, Steel si Design merg fara nici o problema, doar Concrete se loveste de problema din poza, daca aleg ignore, programul nu se initializeaza, iar cand il pornesc, porneste doar Autocad.

  Fişier ataşat: error concreat.png

 • Detin o versiune de autocad 2010 LT , iar Graitec imi spune ca nu poate gasii Acad

  Detin o versiune de autocad 2010 LT , iar Graitec imi spune ca nu poate gasii Acad.

  imi puteti spune ce pot face?
 • Autocad 2010 LT

  detin o versiune de autocad 2010 LT , iar graitec imi spune ca nu poate gasii Acad.

  imi puteti spune ce pot face?
GRAITEC Services
Training
Consultancy
Development
Free Trial
GRAITEC Products
Advance Design
Advance Workshop
Advance BIM Designers
PowerPack for Revit®
PowerPack for Advance Steel
Autodesk Products
Collections
Subscriptions
Cloud services
Advance Steel
Revit®
Autocad®

GRAITEC GROUP 2018 | WE'VE UPDATED OUR PRIVACY NOTICE - Click here to find out more about how we collect, store and handle your personal data and your rights.